Fanteyfare - 14:30u

De Fanteyfare is het huisorkest van ’t Ey. Het orkest wordt gevormd door een groep muzikanten met een uitzonderlijke aandacht voor folk en volksmuziek van bij ons, maar ook van iets verder.

Meer info
Fanteyfare - 14:30u
YFHGKO - 16u

YFHGKO - 16u

Your Favourite House-Garden-Kitchen Orchestra begon in 2015 samen muziek te maken en sindsdien hebben ze een kleine reputatie opgebouwd als enthousiast en feestelijk folk-orkest. Hun liederen combineren vrolijke melodieën met teksten over dood, verderf en keukens, en hun sound wordt gedreven door koperblazers, een accordeon en een banjo. In 2017 wonnen ze de publieksprijs op de interfacultaire rockrally en in 2018 brachten ze hun eerste EP uit.

Volksdans Ossaart - 17u

Volksdans Ossaart - 17u

Naar goede gewoonte verwelkomen wij ook dit jaar Speelschaar Ossaart. De volksdansgroep uit Sint-Niklaas ontstond in 1969 om jongeren een alternatief te bieden voor de jeugdhuizen die overal als paddenstoelen uit de grond rezen.

Meer info
BlueMaxx - 18u

BlueMaxx - 18u

BlueMaxx is een relatief jonge groep aan het Belgisch folk firmament. De groep groep bestaat uit leden die reeds hun sporen verdiend hebben in andere bands en muziekgenre’s. Hun gemeenschappelijke liefde voor bluegrassmuziek deed hen enkele jaren geleden besluiten om samen een formatie op te richten en met een uitgekiend programma van bluegrass songs en instrumentals te gaan optreden in clubs en op festivals.

Brisk - 20u

Brisk is een gloednieuw kwartet van gevestigde waarden dat focust op Angelsaksische en Bretoense muziek. Niet verwonderlijk als je weet dat Gunnar Van Hove (fluit & whistles) en Jeroen Knapen (gitaar, zang) deel uitmaken van de groep. Zij speelden enkele jaren geleden als DAOU op de podia van Zilleghem Folk, M’eire Morough, ’t Ey …

Brisk - 20u
Scotch The Band - 22u

Scotch The Band - 22u

Scotch, dé party-folk show uit Holland!

Scotch The Band is de enige echte party-folk sensatie uit Holland. Samen met ons sluiten zij deze vijfde editie van Palletfolk in schoonheid af. Met vijf albums en meer dan 500 shows op hun palmares doorheen Europa wordt dit dé topper van de avond!